Om Blenda

Blenda Sensitiv er et vaskemiddel spesielt utviklet for sensitiv hud. Alle variantene er fri for både parfyme og fargestoffer, og er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Pulver-variantene er i tillegg miljømerket med Svanen.

Blenda Sensitiv på vaskerom. FOTO (1)

Blenda kom på markedet allerede i 1935. Siden den gang har vi bidratt til å lære opp generasjoner av nordmenn i kunsten å vaske tøy. Før Blenda kom på markedet, var det nemlig slik at tøyet gjerne ble vasket med grønnsåpe eller husholdningssåpe. Det viktigste hjelpemiddelet var vaskebrettet, som slet på både klær, rygg og hender. Men med Blenda på markedet kunne vaskebrettet settes bort, og en ny æra kunne endelig begynne.

Blenda så verdien av å være i direkte dialog med forbrukere og sendte utdannede vaskekonsulenter landet rundt i egne Blenda-busser for å lære nordmenn å vaske med det nye vaskemiddelet. Dette pågikk til langt ut på 1950-tallet. Da vaskemaskinene etter hvert kom på markedet, var Blenda med på å lære opp nye generasjoner i tøyvask og bruk av nye hjelpemidler. Denne rollen har Blenda hatt siden, gjennom Lilleborg Forbrukerservice, nå Orkla Forbrukerservice.

Våre produkter

Blenda Sensitiv er et vaskemiddel spesielt utviklet for å være skånsom mot huden og vaske tøyet rent.

Dokumentert mild mot huden: Blenda Sensitiv er dermatologisk testet og dokumentert mild mot huden. Blenda Sensitiv er derfor et godt valg for huden til deg og barna dine

Effektiv tøyvask: Blenda Sensitiv er spesielt utviklet for å vaske tøyet effektivt rent og gir et vaskeresultat i toppklassen

Miljømerket Svanen: Blenda Sensitiv Tøyvask er miljømerket med Svanen, noe som beviser at Blenda Sensitiv oppfyller strenge krav til blant annet miljøtilpassede råstoffer og emballasje, samt vaskeeffektivitet

Anbefalt av Asthma Allergy Nordic: Naafs merkeordning har som oppgave å veilede forbrukere i å gjøre gode valg av produkter som minimaliserer risikoen for allergi- eller irritasjonsreaksjoner. Kun de produktene som klarer å tilfredsstille NAAFs meget strenge helsekrav (til innholdsstoffene) får bære NAAFs logo. Blenda Sensitiv er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

Uten parfyme og fargestoffer: Parfyme og fargestoffer i vaskemidler kan føre til kløe og i verste fall eksem og allergireaksjoner. I tillegg har ingen av disse ingrediensene noen vaskeeffekt. Blenda Sensitiv er helt uten parfyme og fargestoffer.